fbpx

Bliv online freelancer
[MINI-KURSUS]

Dette trin-for-trin mini-kursus er for dig der gerne vil blive online freelancer og arbejde 100% online. Det hjælper dig med at komme i gang uden et netværk, uden en hjemmeside – og uden at skulle møde fysisk op nogen som helst steder. Faktisk kan du komme i gang med at blive online freelancer uanset hvor i verden, du befinder dig lige nu. Om du sidder på Læsø eller soler dig i Thailand.

Klik på billedet for at komme til kursus-siden og få adgang:


Introduktion:

”At rejse er at leve”

Det sagde en klog dansk mand engang.

Men halli hallo, Hr. Andersen. Man kan jo ikke bare rejse for evigt. Man skal jo også tjene penge på et tidspunkt for at få råd til det hele.

Men hvad nu hvis du kunne rejse OG tjene penge på samme tid?

Hvad nu hvis du kunne bo, hvor i verden du ville, fordi du kunne tage dit job med dig?

…Og hvad nu hvis jeg fortæller dig, at selvfølgelig kan du det!!!

Nogen vil nok tænke, jeg er skør. Men mange ved, jeg taler sandt.

Drømme kan gå i opfyldelse – især hvis man tør stræbe efter dem.

Som online freelancer kan du leve lige præcis det liv, du ønsker! – Tusindevis af danskere har allerede taget springet.

Og det kan du også!


Mød min navnesøster Camilla

Hun udlever lige nu sin drøm om at danse under Caribiens sol og snakke spansk og portugisisk, mens hun arbejder fra forskellige steder i Sydamerika.

”Jeg havde slet ikke overvejet at blive online freelancer. Eller det vil sige… jeg havde godt nok hørt om digitale nomader før, men jeg tænkte at det selvfølgelig ikke var en mulighed for mig! Jeg havde jo ingen uddannelse inden for det – OVERHOVEDET.”

Camilla var meget skeptisk, da jeg præsenterede hende for konceptet online freelancing. Men hun prøvede det alligevel af – og heldigvis for det.

“Det er jo gået over al forventning!” som hun selv siger.

Før havde Camilla et meget stramt budget. Nu har hun råd og frihed til at gøre de ting, hun har lyst til. – Snart rejser hun til Portugal for at tage sin drømmeuddannelse i coaching.

”Det er virkelig dejligt, at kunne tjene de ekstra penge, og det giver også en vis frihed. Jeg tænker, at jeg jo godt kan blive ved med at lave det her!”


Forestil dig at have friheden til at styre din egen hverdag

Hvor fedt ville det lige være, hvis du kunne organisere dit arbejde alt efter, hvordan det passer ind i dine andre livsplaner? (i stedet for den anden vej rundt)

Måske er du B-menneske og vil bare gerne begynde din dag kl. 10 om formiddagen. Måske har du børn, og vil gerne være mere tid sammen med dem. Eller måske har du udlængsel og vil gerne rejse verden rundt?

Som online freelancer kan du bruge mere tid på det, som er allervigtigst for dig. Rejse, familie, venner – eller måske bare mere tid til at slappe af. Helt uden at skulle føle skyld over det.

Online freelancing giver dig friheden til at gøre lige præcis, hvad du vil med dit liv. Du er nemlig din egen chef – så du bestemmer!

Du kan arbejde mens du rejser – eller tage på ferie lige når du har lyst.

Eller du kan bo på landet og drive dit eget øko-landbrug, mens din karriere er på sit højeste.

Måske har du allerede et job, du er glad for, men du drømmer om et liv, der byder på mere.

Eller måske har du svært ved at finde et job, fordi du…

  • er nyuddannet og ikke har de obligatoriske 5 års erfaring
  • bor i vandkants-Danmark, hvor der ikke længere er nogen spændende jobmuligheder, eller
  • har et fysisk handikap, der gør det svært for dig at tage på almindeligt arbejde ligesom ”alle andre”

Online freelancing er for alle der gerne vil mere med livet

Du kan starte som online freelancer, uanset om du har mange års erfaring eller slet ikke har nogen erfaring eller uddannelse – overhovedet. Der findes en niche for alle. Det handler bare om at finde din. Og det vil jeg hjælpe dig med i denne guide.

Online freelancere bekymrer sig ikke om livets begrænsninger, men snarere om livets muligheder!

Du er fri til at organisere dit liv, præcist som du vil!

…Og lad os ikke glemme en af de vigtigste goder ved freelance-livet: Du har friheden til at opkræve den pris for dit arbejde, som du ved, du er værd!

Når du freelancer online, er der ingen, der sætter grænser for, hvad du kan og ikke kan. Der er ingen HR-afdeling, du skal forhandle løn eller ferie med. Ingen politikker om lønforhøjelse, forfremmelse, feriedage eller mødepligt.

Ingen bekymring, om du kan lande et nyt job, fordi du er blevet gravid. Dine online kunder kan ikke se din tykke mave – og de er ret ligeglade (ja, sorry – men det er en god ting!), så længe du kan levere varen, inden du går på barsel.

Vil du have en lønforhøjelse? … FEDT! Ingen grund til at bruge 3 måneder på at samle mod til at gå ind på chefens kontor for at diskutere en sølle 3 procents lønforhøjelse.

Du ER chefen!

Du kan hæve dine priser, når du vil, så ofte som du vil, og med lige så mange procent, som du vil.

Jeg har for eksempel hævet min egen pris flere gange inden for det seneste år (med 105% hver gang!) fordi jeg kunne.

Ja, mine kunder elsker mig.

Og nej – det er ikke blær. Det er bare sådan det er… og du kan gøre det samme!

Nu er det DIN tur til at komme i gang med at leve det liv, DU drømmer om

Uanset hvem du er, hvor du kommer fra eller hvor mange års erfaring du har.

Online freelancing kan være det næste skridt i din karriere – og du kan komme i gang med det samme. Alt imens du fortsætter på dit nuværende job, med din jordomrejse eller hvad nu du har gang i for tiden.

Kom i gang med at leve det liv, du går og længes efter. Det liv, der gør DIG lykkelig. Lige NU OG HER – og ikke om 30 år, når du langt om længe får din pensionsopsparing udbetalt og er blevet for gammel til at springe ud i livet med faldskærm.

Lad mig gætte

Du sidder nok og tænker:

”Ja-ja, det lyder alt sammen meget godt. Men hvordan kommer jeg så i gang?” 

Og det giver jeg dig svaret på i denne guide! (Det er ret simpelt at komme i gang – so don’t worry)

Nogle mennesker vil gerne have dig til at tro, at det er svært at blive online freelancer, at du skal have flere års erfaring eller være lavet af noget helt særligt materiale, som kun entreprenører er lavet af.

Men det er den største løgn nogensinde – lyt ikke til dem!

Til gengæld vil jeg gerne indrømme, at det kræver (intelligent!) arbejde, hvis du gerne vil være succesfuld! Altså tjene godt på din freelance-biks OG have fleksibilitet til alt det sjove i livet.

(Men sådan er det jo også, hvis du gerne vil have succes gennem den traditionelle karrierevej… Forskellen er bare, at der til gengæld en grænse for, hvad du kan tjene som funktionær, og hvor fleksibelt du kan leve … Sådan er det ikke med freelancing! Her designer DU dit eget arbejdsliv)

Når du er færdig med denne guide, vil du vide PRÆCIS, hvordan du skaffer din første betalende kunde.

Helt uden at lave en hjemmeside eller ringe kold kanvas i telefonsælgerstil.

Ja, du vil endda vide, hvordan du kommer i gang med at vækste din freelance-biks, så du kan leve udelukkende af den – hvis det er det, du har lyst til.

Husk at mange tusinde danskere allerede har taget springet! De lever i dag som online freelancere. Både i Danmark og i udlandet – og begge steder.

Så hvorfor skulle du ikke også kunne gøre det samme?

Husk på hvad en anden klog mand engang sagde:

”Det er ikke fordi tingene er svære, at vi ikke tør gøre det. Det er fordi vi ikke tør gøre det, at tingene bliver svære.”

Citat: Torbjørn Jørgensen

Lidt om mig…

Hej, jeg hedder Camilla Grøn! Jeg er gået fra at være arbejdsløs, og på renden til bankerot i Colombia, til at tjene konsekvente måneder på 50.000 kr. som online freelancer – uden at have set mine kunder i øjnene en eneste gang.

Jeg havde faktisk aldrig nogensinde haft et fuldtidsjob før jeg begyndte at freelance! (Så nej, du behøver ikke at være en ekspert for at tjene gode penge eller leve det fede liv)

Jeg var (næsten) helt nyudklægget fra uni, da jeg kom i tanke om, at jeg engang selv havde hyret en freelance-oversætter på mit studiejob.

Og så tænkte jeg:

“Hvis jeg kan hyre en fremmed freelancer på nettet – Hvorfor skulle andre så ikke også kunne hyre mig?”

Det blev startskuddet på drømmejobbet, som jeg aldrig havde turdet håbe på. Og jeg har aldrig set mig tilbage siden.

Hvorfor har jeg lavet denne guide?

Jeg vil gerne hjælpe dig med at få mere ud af dit liv!

Jeg ville ønske, at jeg selv havde nogen, der hjalp mig i gang, da jeg startede ud som freelancer. Nogen med mere erfaring, som kunne vise mig lige præcis, hvad man skal gøre – og hvad man absolut ikke skal gøre.

Og jeg ville ønske at nogen havde inspireret mig og skubbet mig i gang noget før! Nogen, der kunne afkræfte al min frygt og fortælle mig, at der slet ikke er noget at bekymre sig om – men til gengæld en masse at glæde sig til.

Jeg lærte det på den hårde måde – men det behøver du ikke.

Jeg har fejlet. Rigtig mange gange endda. Men jeg har virkelig også haft nogle store sejre.

Og alt hvad jeg har lært, vil jeg gerne dele med DIG – både mine successer og mine fejl – så du kan blive en succesrig freelancer med det samme og ikke skal bruge en masse unødvendig tid på de ting, der alligevel ikke virker.

(Som for eksempel at sælge mig selv alt, alt for billigt!)

Sådan kommer du godt i gang som online freelancer:

Min trin-for-trin-GUIDE, som oprindeligt var i dette indlæg, blev lidt lang … Så jeg har lavet den om til et mini-kursus, du kan tage i eget tempo.

Stadig helt gratis.

👇

Her er hvad der venter dig på den anden side:

#1 Første modul: Jeg lægger ud med at fortælle dig, hvordan du finder ud af, hvilke jobs virksomheder er mere end villige til at betale dig for! – også selvom du ikke er en ekspert i noget som helst.

#2 Andet modul: Hvordan du kan komme i gang med at tjene penge MED DET SAMME uden at skulle oprette nogen hjemmeside, ringe kold kanvas eller bruge tonsvis af timer på at kommentere på LinkedIn.

#3 Tredje modul: Sæt dig selv op for succes og lær hvordan, du kan blive en kundemagnet – ved at bruge tid på at lave en knaldgod profil. Din investering? Et par timer. Dit afkast? Kundehenvendelser på repeat.

#4 Fjerde modul: Sådan skriver du hammergode pitches til kunder, der får dem til at kaste sine penge efter dig – også selvom du aldrig i dit liv har freelancet før!

#5 Femte modul: Hvordan du tager din freelance-biks til næste niveau, så du kan tjene endnu flere knaster på kistebunden.

Er du klar til at få fødderne våde? Lad os komme i gang…

Klik her for at få adgang til mini-kurset med det samme.

Kom med på mit gratis mini-kursus:

Tilmeld gratis

1 kommentar